Feestelijke bouwstart en verkoopevent donderdag 3 oktober 15.00 uur

De bouw van de Sandström appartementen in Noorderpolder is begonnen. Misschien heeft u de heistellingen al in actie gezien, de bouwdoeken zien hangen of de voorbereidende werkzaamheden gevolgd? De officiële bouwstart vindt plaats op donderdag 3 oktober en aansluitend nodigen we u vanaf 15.00 uur van harte uit op de bouwlocatie voor het verkoopevent.

We ontvangen u met koffie en een lekkernij en brengen u helemaal op de hoogte van alle unieke kwaliteiten van de royale appartementen en het verloop van de bouw. De indrukwekkende woonvolumes, de innovatieve manieren om energie te besparen die zorgen voor zeer lage maandlasten, de vele bijzondere leefkwaliteiten én natuurlijk de locatie… Misschien brengen we u wel letterlijk op de hoogte. Want, iedereen die 3 oktober aanwezig is, maakt kans op een bijzondere helikoptervlucht voor twee personen boven Zierikzee.

Met de bouw gaat ook de verkoop van de appartementen hard. Bijna 70% van de appartementen is verkocht! U ontdekt tijdens het verkoopevent welke er nog vrij zijn en de bouwtekeningen en indrukwekkende impressies tonen hoe heerlijk u hier woont! U bent van 15.00 – 17.00 uur van harte welkom aan de Emil Sandströmweg in Zierikzee om alle nieuwe documentatie te bekijken en de prachtige locatie te bezoeken. De makelaars staan klaar om u trots rond te leiden en zorgen dat u helemaal in uw SaZ bent, uw Sandström appartement Zierikzee.

De woningen van fase 2C, 8 woningen Type Branter en de 4 woningen type Store zijn voor de bouwvak opgeleverd. Wij zijn momenteel in voorbereiding voor fase 2E. Deze fase zal bestaan uit 2 complexen van 9 appartementen in het luxere segment.

Heeft u nog vragen over heerlijk wonen en leven in Noorderpolder, bent u verhindert voor 3 oktober of kunt u gewoon niet wachten om te vernemen welke woningen op dit moment nog beschikbaar zijn? Neem gerust contact met uw makelaar via onderstaande gegevens.

Wij verwelkomen u graag op donderdag 3 oktober!