Camperveer bouwnr. 2 ong KAMPERLAND

v.a. € 423.000
Nieuw

936

Objectnummer:

94 m2

Oppervlakte:

3

Slaapkamers:

1

Badkamers:

Omschrijving

DOMEIN HET CAMPERVEER
Architectuur & exclusiviteit in de natuurlijke omgeving van Kamperland.

Landgoed Het Camperveer
Het Camperveer is een bijzonder project. Het project bestaat uit totaal slechts 6 appartementen en 15 recreatiewoningen en worden gebouwd op een terrein van 8 hectare, waarbij slechts 3% bebouwd zal worden. Er zijn nog slechts twee woningen beschikbaar op Domein Het Camperveer. De bouw van het project is inmiddels aangevangen. De nog beschikbare woningen bestaan uit twee verschillende types, “Keats en Byron”, geschikt voor zes tot acht personen. Het landgoed wordt gerealiseerd op slechts een steenworp afstand van het Veerse Meer. De natuur is in overvloed aanwezig in de vorm van een landschap met asymmetrische waterpartij en een ruime diversiteit aan bomen en planten. Het landgoed wordt aangelegd in Engelse Romantische stijl.

Ligging & activiteiten
Kamperland is gelegen aan het Veerse Meer, hét watersportparadijs van Zeeland. De getijdenwerking in dit gebied levert, naast prima omstandigheden voor flora en fauna, een ideale locatie voor watersportactiviteiten. Bent u echter geen watersportliefhebber, dan ligt het Banjaardstrand, het schoonste strand van Zeeland, op een steenworp afstand. Maar er is natuurlijk meer te doen. Denk aan zeehonden spotten, met het pondje naar Veere of een heerlijk dagje wellness.

Eigen gebruik & verhuur
U kunt uw recreatiewoning helemaal voor uzelf houden, maar de verhuur ervan levert mooie rendementen op. U hebt de keuze: zelf genieten van uw tweede woning, deze verhuren of een combinatie.

Investeren in een woning op Domein het Camperveer
Het Camperveer geeft u de kans om dat fijne vakantiegevoel te delen met anderen. U behaalt een interessant rendement uit uw vermogen en bent tegelijkertijd eigenaar van een luxe woning op het mooie eiland Noord-Beveland. Een omgeving waar natuur en gevoel centraal staan.

Nog drie woningen beschikbaar, type Byron en Keats.
Koopsom vanaf € 423.000,- v.o.n. excl. 21% BTW.

Neem contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Type Keats
Woningtype Keats is een meer klassieke woning, maar met een moderne touch. In dit type is veel hout hout gebruikt, wat het gevoel van natuur bij de bewoner zal oproepen. Een deel van het dak van de woning bestaat uit glas, waardoor u op het terras dat daaronder gelegen is, het gehele jaar optimaal van de omliggende natuur kunt genieten. Op de begane grond bevinden zich de woonkamer, een open keuken en een slaapkamer met badkamer. De verdieping beschikt verder nog over twee slaapkamers en twee badkamers waarvan één met toilet, geschikt voor 6 personen met uitzondering van bouwnummer 4 welke geschikt is voor 8 personen. Woningtype Keats wordt standaard opgeleverd met een zinken dak, maar is optioneel ook ook verkrijgbaar met een rieten dak.
Geplaatste foto’s betreffen hetzelfde woningtype maar ander bouwnummer.

 

LET OP! De woning zal worden opgeleverd incl. keuken en badkamer. De inrichting te zien zoals op de foto is slechts een impressie.

DEEL DEZE WONING

Adres

Adres: Camperveer bouwnr. 2 ong Kamperland
 • Land: Netherlands the
Bekijk in Google maps
 • Objectnummer: 936
 • Prijs: v.a. € 423.000
 • Soort object: Nieuwbouw, Recreatiewoning
 • Status van het object: Nieuw
 • Rooms 4
 • Slaapkamers: 3
 • Badkamers: 1
 • Bouwjaar: 2019
 • Oppervlakte: 94 m2
 • Bestemming: Koop

Contact

Naam:AVV Beheer

0118678937
info@avvbeheer.nl

Vergelijkbare objecten